2. Dörtyol Meydan Savaşı

Dörtyol Cumhuriyet Meydanında zabıta savaşında ikinci perde yaşandı.

2. Dörtyol Meydan Savaşı IMG 20211214 164908 1024x543

Dörtyol Cumhuriyet Meydanında zabıta savaşında ikinci perde yaşandı Bir zabıta bağırıyor “ya ayıptır meslektaşız sizden bir zabıta İlk yumruğu bana attı” İBB zabıtası ile Esenler Belediyesi’nin zabıtası ikinci defa yine karşı karşıya geldi.

İBB meydanın kullanımı ile ilgili yetkinin kendisinde olduğunu meydanda izinsiz çadır kurup, etkinlik yapılması için kendisinden izin alınması gerektiğini söylüyor, izinsiz kurulan çadırların yıkımı için geldiklerini belirtirken, Esenler Belediyesi “bu meydan bizim ve ben izin verdim” diyor.

İBB yetkililerinin hatta Ekrem İmamoğlu’nun dönem dönem Esenler’e geldiğini ve Esenler Belediyesi’nin ziyaret ettiğini biliyoruz neden bu sorun görüşülüp masada çözülmez.

Provakasyona çok açık bir durum, bazı genç siviller müdahil oluyor hem de saldırırcasına İBB zabıtası ile tartışıyor, itişmeler yaşanıyor.


Onlarca çevik kuvvet, sivil emniyet güçleri, polisler, İBB aracları ve 100 civarında zabıtası bir o kadar da Esenler belediyesi zabıtası ve aracı, halkı galeyana getirmek isteyen siviller var. Dörtyol Cumhuriyet meydanı’nda ne oluyor… İBB oyuna mı geliyor.

Exit mobile version