CHP ESENLER İLE BELEDİYE ARASINDA PANKART SAVAŞI

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde “Esenler’de 6 yüzme havuzu ile 6 spor salonu var. Meclis üyelerini de yüzmeye bekliyorum” diyerek başlattığı polemik karşılıklı pankartlarla devam ediyor.

CHP ESENLER İLE BELEDİYE ARASINDA PANKART SAVAŞI  CHP ESENLER İLE BELEDİYE ARASINDA PANKART SAVAŞI Pankart Savasi 2 e1624085118105

CHP Esenler İlçe Örgütü, Esenler İlçe Başkanlığı binasına “6 yüzme havuzu ve 6 spor salonu nerede” yazılı olan bir pankart astı. Bunun üzerine Esenler Belediyesi tarafından Mehmet Tevfik Göksu imzalı ve CHP tarafından sorulan sorulara cevap verdiği düşünülen bir pankart da ilçe başkanlığı binasının tam karşısında bulunan bir binaya asıldı.

CHP Esenler İlçe Örgütü, dün akşam saatlerinde partilerinin ilçe başkanlığı binasına Esenler Belediyesi tarafından asılan pankartta iddia edilen yüzme havuzu ve spor salonu bulunan yerlerde aslında ne olduğunu gösteren bir pankart daha astı.

CHP Esenler İlçe Başkanı Bülent Ütebay, Esenler Belediyesi’nin astığı pankartta yazılı olan yüzme havuzlarından biri olan Zekai Şengör Spor Merkezi Yüzme Havuzunun iddia edildiği alanda bir video yayımladı. Ütebay’ın videoda aktardığına göre belediyenin yüzme havuzu olduğunu iddia ettiği yerde sadece bir park gözüküyor.

Esenler Belediyesi’nin ayrıca iddia ettiği spor salonlarından ikisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırıldı. Hakkı Başar Spor Kompleksi’nin de hali hazırda işletmesinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğunu belediye yetkililerinden teyit ettirdik.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde yaptığı konuşmada söylediği “Esenler’de 6 yüzme havuzu ile 6 spor salonu var” sözlerinin ardından CHP Esenler İlçe Başkanı Bülent Ütebay’ın cevap vermesiyle polemik büyümüştü.

Exit mobile version