ESENLER BELEDİYESİ’NDE ÇATLAK

Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Osman Gökçebaş, özel sebepleri bahene ederek istifa etti. Gökçebaş, belediye meclis üyeliği görevine devam edecek.

ESENLER BELEDİYESİ’NDE NE OLUYOR? BAŞKAN YARDIMCISI İSTİFA ETTİ  ESENLER BELEDİYESİ’NDE ÇATLAK esenlerbelediyesi RasO cover 1024x576

Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Osman Gökçebaş, sosyal medya hesabından yayımladığı metinle başkan yardımcılığı görevinden özel hayatındaki sebepleri bahane ederek istifa ettiğini açıkladı.

Açıklamasında görevini bırakmak durumunda kaldığı ifadesini kullanan Gökçebaş “Halka hizmet yolunda sayın başkanımız Mehmet Tevfik Göksu’nun tensipleriyle yürütmekte olduğum Esenler Belediye Başkan Yardımcılığı görevimi yakın dostum ve avukat meslektaşımın vefatı nedeniyle gelişen özel sebepler dolayısıyla sayın başkanımızın izni ile bırakmak durumunda kaldım” dedi.

Görevi kapsamında Esenler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü olan Osman Gökçebaş daha önce İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği, İBB Meclisi Hukuk Komisyonu Başkanlığı, İBB Meclisi Denetim Komisyonu Başkanlığı ve Esenler Belediye Meclisi AKP Grup Başkanvekilliği görevlerinde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Osman Gökçebaş’ın açıklaması şöyle;

“Halka hizmet yolunda sayın başkanımız M. Tevfik Göksu’nun tensipleriyle yürütmekte olduğum Esenler Belediye Başkan Yardımcılığı görevimi yakın dostum ve avukat meslektaşımın vefatı nedeniyle gelişen özel sebepler dolayısıyla sayın başkanımızın izni ile bırakmak durumunda kaldım.
Bizleri bu göreve layık gören sayın Mehmet Tevfik Göksu başkanıma, birlikte çalıştığım müdürlerimize ve mesai arkadaşlarıma, ilçemizin kıymetli resmi kurum temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarına ve yurdumuzun dört bir yanını oluşturan hemşehri derneklerimize ve kadirşinas ve kendilerine hadim olmaktan şeref duyduğum Esenler halkımıza şükranlarımı arz ediyorum.

Gerek meclis üyesi olarak gerekse sivil hayatımda Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği kutlu hedefte sayın başkanımız Mehmet Tevfik Göksu ve ilçe başkanımız Umut Özkan’ın yanında yol yürümeye devam edeceğimi kamuoyunun bilgisine arz ederim.”

Exit mobile version