KADININ GÜCÜ

KADININ GÜCÜ 20220419 143805 0000

Esenler’de bir şeyler oluyor, derinden derinden bir şeyler değişiyor, Esenlerde halkının siyasal eğilimi yön değiştiriyor bunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Sahaya bakınca, halkını içine girince bu çok daha net görülüyor.

Siyasal tercihler konusunda Esenler’deki bu değişikliklerde Esenler Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları’nın etkisi oldukça fazla.
Uzun süredir tek tek ev ziyaretleri, sokak ve mahalle çalışmaları, Esenler’de şiddet gören kadınlara ziyaret, yoksul ailelere sosyal ve psikolojik destek, Pandemi sürecinde pandemi sohbetleri ve küçük gruplar halinde kadın toplantıları. Tüm bu faaliyetler Esenler’de yüzlerce insanın, kadının Cumhuriyet Halk Partisi ile kaynaşmasına vesile oluyor.
Son olarak da Esenlerli kadınlara, kadın esnaflara verilen iftar yemeği oldukça yoğun ilgi ile karşılandı.

 

 

İlçe merkezinde verilen İftar yemeğine Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcısı Hale Özcömert, Sarıyer İlçesi Kadın Kolları Başkanı Sunay Sevinç’de iştirak etti.
Esenler Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Bülent ütebay ve Esenler Kadın kolları Başkanı Meryem Karaboğanın kısa konuşmaları sonrası, Ezan ile birlikte yemeğe geçildi, oruçlar açıldı…

Exit mobile version