MUSTAFA KAPLAN: ESENLER BELEDİYESİ’NİN FAALİYET RAPORU GERÇEKLE ÖRTÜŞMÜYOR

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, Esenler yerel medyasıyla basın toplantısı yaptı. Toplantıda Kaplan, Esenler Belediyesi’nin 2020 yılı faaliyet raporunu değerlendirdi.

MUSTAFA KAPLAN: ESENLER BELEDİYESİ FAALİYET RAPORU GERÇEKLE ÖRTÜŞMÜYOR  MUSTAFA KAPLAN: ESENLER BELEDİYESİ’NİN FAALİYET RAPORU GERÇEKLE ÖRTÜŞMÜYOR Mustafa Kaplan3 1024x413

Raporla ilgili ayrıntılı değerlendirmelerde bulunan Kaplan, raporun kopyala yapıştır mantığıyla oluşturulup, geçen yılki raporun aynısı olduğunu vurguladı. Mustafa Kaplan “Rakamlardaki değişiklikler dışında istifa eden belediye meclisi üyesinin geçen yılki faaliyet raporlarındaki fotoğrafları bile aynı” diye konuştu.

Esenler Belediye Meclisinde üyesi bulunan muhalefet partilerine de sitem eden Kaplan, “Esenler Belediye Başkanına ve meclisine faaliyet raporunun neden ayrıntılı yazılmadığını soruyoruz” dedi.

“İHALELER ŞEFFAF DEĞİL”

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, “Sorularımıza rağmen faaliyet raporunda hiçbir detay ve açıklama yok. İhaleler şeffaf değil. Kime, nasıl ve kaça verildiği belli değil” vurgusu yaparken, 2020 yılı faaliyet raporunda verilen bilgilerin gerçekle örtüşmediğini ve konunun takipçisi olacaklarını bildirdi.

 

Mustafa Kaplan’ın toplantıda Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’ya yönelttiği başlıca sorular şöyle:

Esenler’in medyasıyla yapılan çalışmanın önemli olduğunu ve Esenler’in geleceği için bu tür ortak çalışma alanlarının olması gerektiğini vurgulayan Kaplan, “Yerel basının da üzerine görevler düşüyor. Bu ilk çalışmanın periyodik ve sürekli olması gerekiyor. Esenler Belediyesi’nin Esenler halkı adına çok daha ciddi denetlenmeye ihtiyacı var. Bu keyfiyetçi yönetimden bir an önce kurtulmamız gerekiyor” diye konuştu.

Exit mobile version