MUSTAFA KAPLAN HEM KENDİNİ HEM TEVFİK GÖKSU’YU SUÇLADI

Esenler Kazım Karabekir Mahallesinde ölü bulunan 84 yaşındaki Dürdane Abay’ın ölümüyle ilgili tepkiler sürüyor. İlçede yankı uyandıran yoksulluk içindeki ölümle ilgili Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan “Yatacak yerimiz yok, utanıyorum kendimden” dedi.

VİCDAN SAHİPLERİ KENDİNİ SUÇLU HİSSEDİYOR  MUSTAFA KAPLAN HEM KENDİNİ HEM TEVFİK GÖKSU’YU SUÇLADI kaplan1 e1621605513175 1024x637

İki engelli kızıyla birlikte yaşayan 84 yaşındaki Dürdane Abay’ın ölü bedeni yoksulluğun ve çöplerin içerisinde günler sonra polisin eve girmesi üzerine bulundu. Esenler’deki yoksulluğu gözler önüne seren ölümle ilgili Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan “Utanıyorum şova dönüşmüş liyakatsızlıktan. Çocukları için mücadele eden annemizin evinde ölmesinin habersizliğinden” diye konuştu.

Esenler Belediyesi’nin 2020 faaliyet raponun 143. sayfasında yalnız olanlarla, kimsesizlerin kimi ve hayat butonu başlıklarının olduğunu belirten Mustafa Kaplan “Buna rağmen Esenler’de yardıma muhtaç ailelerden haberimiz yok. Her hanede bulunan kimsesiz ve yardıma muhtaç insanların acilen tespiti yapılmalıdır” dedi.

İlçe sınırlarından habersiz olduklarını belirten Kaplan’ın açıklaması şu şekilde:

“Bir Esenlerli olarak yatacak yerimiz yok. Utanıyorum kendimden. Kokuşmuş nema lazım, sahipsiz ve şova dönüşmüş liyakatsızlıktan. Çocukları için mücadele eden bir annemizin evinde ölmesinin habersizliğinden. İlçe sınırlarımızdan bihaberiz, insanlarımızdan uzağız. Nasıl bir hayatın içine düştük böyle bilmiyorum. Esenler Belediyemizden önce neden ben evet ben, neden haberdar değilim diye kahroluyorum.

Neden yaşar ki insan.

Bu haberleri duymak için mi?

Sizlerden ricam, iş işten geçmeden haber verin… Elimizden geleni sonuna kadar kullanalım. Hiç yakışmadı bu haber Esenler adına. Hepimizin komşusuydu sonuçta, önce benim komşumdu..”

Exit mobile version