TEVFİK BAŞKAN ESENLER’E GERİ DÖN

Sayın başkan İBB’de ki görevini asıl görevi olarak mı görüyor? Esenler Belediye Başkanlığı görevini biraz öteledi mi?

tevfİk baŞkan esenler'e gerİ dÖn TEVFİK BAŞKAN ESENLER’E GERİ DÖN haber gorseli 8

RAMAZAN AYDIN

Dün Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi AKP Grup Başkan Vekili Tevfik Göksu’yu bir televizyon kanalında seyrettik. Politik deha olan sayın başkan görseller gösteriyor, sayılardan bahsediyor ve oranlar açıklıyor. Müthiş performans. Soruları ile çanak tutan gazeteciler. Sonuç.

Sonuç değişti mi? Var olan durumun fotoğrafını ister alttan çek, ister üstten; ister kulağını tersten tut. Esenler’de İstanbul’da yoksulluğun resmi değişti mi?

25 yıl İstanbul’u yönet, 30 yıl Esenleri yönet, 20 yıl Türkiye’yi yönet ama ne hikmetse yokluğun, yoksulluğun ve bitmişliğin suçu Cumhuriyet Halk Partisi’nde.

Uçuyoruz, kaçıyoruz. Hani derler “Hayaller Paris, gerçekler Esenler”.

Oysa bir başka AKP’li belediye olan Kağıthane Belediyesi, ilçe esnafına 1.000 TL destek veriyor. Esenler’de sizde verecek misiniz?

Kağıthane Belediyesi kahvecilere, internet kafelere, düğün salonları, okul kantin ve okul servis şoförlerine 1.000 TL destek sağlayacak.

Bu yardımdan faydalanmak için hem dükkanının hem de evinin Kağıthane’de olması gerekiyor. Birden fazla dükkanı varsa da bir tanesi için destek alabiliyor.

Esenler esnafının durumu çok daha ağır. Tevfik Göksu, siyasi polemikten çok Kağıthane AKP Belediyesi’ni örnek alıp, Esenler’de de esnafa destek olacak mısınız? Yoksa pandemi koşullarında olmamıza rağmen sosyal yardımları bütçenizde yarı yarıya azaltmaya devam mı edeceksiniz?

Akla gelmiyor da değil daha birçok şey sıralanabilir aslında. Acaba sayın başkan İBB’de ki görevini asıl görevi olarak mı görüyor? Esenler Belediye Başkanlığı görevini biraz öteledi mi?

Görünen manzara bu.

Exit mobile version